Hoppa till innehåll

Viktigt meddelande till katoliker som vill köpa biljett till det ekumeniska eventet på Malmö arena 31 oktober (observera att detta inte gäller mässan 1 november)

För en rättvis fördelning av biljetterna har vi från Stockholms katolska stift fått en egen kvot. Alla katoliker som är intresserade av att köpa biljett ombes därför att använda den här länken från kl. 11:00 fredagen 9 september när biljetterna släpps (kl. 09:00 gäller inte längre):

http://www.ticketmaster.se/event/the-joint-commemoration-together-in-hope-biljetter/442433

När man gör det plockas biljetterna först ur "den katolska kvoten". När dessa är slut omdirigeras man så att man köper från den allmänna kvoten. När man köper biljett blir man tilldelad bästa plats och det går inte att välja platserna själv.

Man kan köpa max 2 biljetter per person.

Eftersom vi ännu inte vet behovet av volontärer på Malmö arena 31 oktober behöver alla (även alla anställda i stiftet) köpa sin egen biljett.

Observera att detta inte gäller den katolska mässan i Malmö tisdagen 1 november kl 09:30. Plats för mässan och när biljettsläpp sker kommer att kommuniceras senare. Just nu har vi tyvärr ingen information att ge.