Hoppa till innehåll

Ledig tjänst: Sankt Thomas skola i Lund söker biträdande rektor 75-100%

Sankt Thomas katolska skola i Lund söker biträdande rektor med huvudansvar för bl.a. förskola och fritidshem.

Sankt Thomas är en liten förskola och grundskola (ca 20 barn på förskolan och 160 elever i årskurserna F-9). Med små grupper och engagerade pedagoger skapar vi goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje barn blir sett och bekräftat. Förskolan och skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund, undervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. I utbildningen uppmärksammas under skolåret katolska högtider och traditioner vilket är en bärande del av skolans identitet.

Våra lokaler finns i vackra sekelskiftesbyggnader som ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Skolan är mångkulturell. Läs gärna mer på skolans webbplats.

Du välkomnas till en verksamhet med engagerade kollegor där vi hjälps åt att hitta fungerande lösningar. Tillsammans skapar vi en god och trygg lärandemiljö för eleverna med fokus på utveckling och måluppfyllelse.

Du kommer att vara direkt underställd rektor och verka inom ramen för den delegering du får. Du kommer att ha lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och personalansvar.

 

KVALIFIKATIONER

Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll och har förmågan att skapa och upprätthålla relationer med barn, elever, föräldrar och personal. Du är en naturlig ledare, handlingskraftig och inte rädd för att vid behov ta snabba beslut. Du har en stor flexibilitet och anpassningsförmåga till nya och ibland utmanande situationer.

Vi letar efter dig som har akademisk utbildning med en pedagogisk inriktning. Gärna med erfarenhet av att leda förskola och/eller fritidshem. På grund av skolans profil ser vi gärna att du har erfarenhet av katolska kyrkan eller något annat kristet samfund.

Genomförd rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Provanställning tillämpas vid anställning.

 

INFORMATION OCH ANSÖKAN

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rektor Ann Johansson på telefon 0707818818 eller e-post: ann.johansson@sanktthomasskola.se

Ansökan görs via Arbetsförmedlingen Platsbanken senast den 22 juni.