Hoppa till innehåll

Nytt från Veritas: "Bön - en guide till bönens värld"

Nu ger Veritas Förlag ut den svenska översättningen av boken "Learning to Pray - a guide for everyone", skriven av p James Martin SJ.

Bokens svenska titel är "Bön - en guide till bönens värld". James Martin guidar oss i boken genom bönens land. Han visar hur varje människa genom bön kan ha en nära relation med Gud och på olika former av bön som människan har brukat genom historien. Det finns ingen ensam enkel formel för hur bön går till, utan i stället är det precis som i alla relationer att man måste upptäcka vilka vägar som fungerar bäst just för dem.

P James Martin SJ visar vad som händer när vi ber och framför allt att bön är tillgängligt för vem som helst – från den tvivlande sökaren till den hängivet troende. Det enda som behövs är villighet att öppna upp sitt hjärta.

P James Martin SJ är jesuitpräst, kulturredaktör och författare till flera böcker. Han är redaktör för den katolska tidskriften America, en ofta anlitad mediekommentator och har medverkat i olika sammanhang som The Colbert Report, New York Times och Wall Street Journal. Sedan våren 2017 är han rådgivande konsult åt Vatikanens sekretariat för kommunikation. På Veritas Förlag har tidigare utkommit "Söka och finna Gud i allt" (inbunden och pocket) samt "Jesus: en resa genom hans liv" (inbunden och pocket).

Utgivningen av "Bön - en guide till bönens värld" sker i samarbete med Libris Förlag.

Bokens pris är 240:00 kr och den kan beställas via Veritas Förlag.